Post by phojotipode on Feb 8, 2022 11:32:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox düymələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Oyunu indicə yüklədim.. Sevimli oyun və zövqlü..Ona görə də bir az pul xərcləyib Platinum Paketi almağa qərar verdim! Nə yaxşı, yemək aldım, amma Platinum Bilet yoxdu! Boş vaxtınız varsa və qarət olunmağı sevirsinizsə, Döyüş Pişikləri sizin üçündür!
The Burgle Cats-ı yırtın, amma yenə də əyləncəli. Əvvəlcə The Burgle Pişikləri yükləyin. Ən yaxşı ripoff. Bəzi insanlar bu oyunun birinci gəldiyini söylədi, amma mən riyaziyyat və zamanın real şeylər olduğunu unuduram. 4+1 ulduz, çünki Pişiklər. Əgər Pişiyi böyük C hərfi ilə yazmırsınızsa, lütfən, həyat seçimlərinizi yenidən nəzərdən keçirin.
Battle Pişiklər əyləncəli oyundur.Bununla belə, pişik topunuzu, pul kisənizi və s. ən yüksək səviyyəyə yüksəltdikdən sonra kilidini açdığınız bütün kartlarınızı həqiqətən istifadə edə bilsəniz daha yaxşı olar. Mən yüksək qiymətli super nadir kart aldım. Bununla belə, döyüş zamanı cüzdanınızı artırdıqdan sonra belə, onun limiti LVL 8-dir və siz kartı istifadə etmək üçün kifayət qədər dollar əldə edə bilməzsiniz. Over gameplay və qrafika yaxşıdır. Həmişə, oyun boyu sərin xəzinə və stimullar.
Manik balıq o qədər xoşagəlməzdir ki, əsəbiləşdirir, bununla bağlı hər şey ondan ibarətdir ki, onu göndərmək üçün maliyyə yoxdur, baxmayaraq ki, daşımaq üçün cyborg kimi yüksək səviyyəli vahidlərə ehtiyacınız var, manik balıq həqiqətən bütün bu oyunda ən pis hazırlanmış səviyyələrdən biridir. çünki sizə lazım olan tək şey sizi daşımaq üçün yüksək səviyyəli vahidlərdir
Əyləncəli oyun "amma" ONA PUL XƏRC ETMƏYİN! Artıq bir həftədir ki, oynayıram və 11 gaç çəkmə üçün bir az pişik yeməyi yığdım ki, oyunu oynamaq üçün əyləncəli bir şey əldə edə bildim və vay ki, eyni 11 çəkilişdə ÜÇ dəfə ikiqat qazandım, bir BƏLKƏ İKİ əldə etdim. dəhşətli bir çəkilişdir, amma məndə heç bir pişik yoxdur və üç alıram? Oynamaq pulsuzdur, lakin açıq-aydın oyun oynamaq üçün ödənişli deyil, pulsuz şeylərdən həzz alın və əylənəcəksiniz, əgər olmasa, daha çox dubl əldə etsəm, mənim kimi oynayıb proqramı silməyin 😮💨.
ona görə də məncə bu oyun əladır və mən 5 ulduz verərdim, lakin mən bu təkliflərdən birini pişik yemi almaq üçün etdim və bunun üçün pul yüklədim və ödədim. (poçt yoldaşları təklif edir) və sifarişimi alandan 48 saatdan çox vaxt keçdikdən sonra mən heç bir pişik yeməyi almamışam və bu, onun tələb etdiyi maksimum vaxtdır. bu həll edilərsə, mən mütləq 5 ulduz qiymətləndirəcəyəm.
Heç bir balıqçılıq mini oyunu HALMA dənizçi pişiyi balıq tutmur
Bu oyunla bağlı problemim odur ki, e-poçt tələb etmir, ona görə də məlumatları saxlamaq çox çətindir, demək istəyirəm ki, onlar sizə kod verirlər, lakin demək olar ki, hər kəs bir gün və ya daha az vaxt ərzində e-poçtla getdikdə kodu saxlayan axmaqdır. istifadəçi adıdır, lakin telefonları dəyişərkən bütün məlumatlarımı itirirəm.
Block Puzzle: Diamond Star Puzzel ofa
Əyləncəli oyun mən onu həqiqətən sevirəm, lakin müştəri dəstəyi tamamilə dəhşətlidir. Hesabım silindi, çünki oyunu səhv saldıqda silməli oldum. Mən onu geri aldım, amma bütün bir günlük irəliləyiş getdi. Mən bütün üstün xəzinəmi, bütün təcrübəmi və hətta bəzi pişiklərimi bilet tirajından itirdim. İndi bu onların günahı deyil, mütləq yox. Amma onları dəhşətli edən odur ki, mən heç bir kompensasiya almamışam. Sadəcə bir neçə sürət artırma və ya xəzinə radarları hazırda çox faydalı olardı.
Mən nə edəcəyimi bilmirəm!!!! Bilirəm, sadəcə olaraq oyun yükləndikdən sonra başlıq ekranını göstərməlidir, elə deyilmi? Amma bunun əvəzinə germainnn-də bir şey göstərir!!!! BƏLİ FƏRQLİ DİL!!! Mən ok düyməsini basdığımda DAHA DAHA GERMAINNNN DEYİR!!!!!! 😭 MEEEEEEE YARDIM EDİN!!!!!!!!! Siz bunu düzəltdikdən sonra daha yaxşı nəzərdən keçirəcəyəm. O oyunu sevdim...
Mən Legend bileti almağa çalışanda həmişə oyunla bağlı problem olur. Həmişə xəta kodunu göstərir və yenidən cəhd edin deyir. Bir neçə gündür ki, çalışıram 😒
Əla oyundur, amma elə bir nöqtəyə çatır ki, ilişib qalırsan, mən sadəcə ŞANS əldə etmək üçün HƏFTƏLƏRİ müəyyən hadisələri gözləmək məcburiyyətindəyəm.
The Battle Cats Santai ufas
Bu, yaxşı oyundur, mən onu oynamağı sevirəm, lakin onlar daxil olmaq üçün bir yol yaratmalıdırlar ki, mən bu oyunu hər dəfə siləndə və yenidən yükləyəndə hesabınızı saxlaya biləsiniz.
Bu bir səhv haqqında pisdir ki, əgər işçinin iş qabiliyyətini yüksəltsəniz, bəzən maksimum pulu səviyyəniz maksimumdan baha başa gəlir və bu, məni narahat edir və Dubayda ilişib qalmışam.
Başlanğıcda bir partlayış oldu, lakin səviyyələr çətinləşdikcə, ya pulsuz biletlərlə çox şanslı olmağınız, ya da irəliləmək şansına sahib olmaq üçün öz biletinizi almaq üçün çox pul xərcləməli olduğunuz çox aydın oldu.
Qırmızı başları məğlub etməli olduğunuz hissə istisna olmaqla, mən onu sevirəm, oyunu hələ də xoşlayıram, çünki yaxşı bir yük aldım və afro əldə etdim - çünki o, yadplanetlilərə qarşı güclüdür və bu, yadplanetli mərhələlər üçün yaxşıdır.
Mən bu oyunu sevirəm, təsadüfi kolabların, qəribə pişiklərin və əyləncəli, lakin çətin oyunların birləşməsi bunu xoş bir oyun təcrübəsi etdi. Yaşasın döyüş pişikləri.
Oynadıqdan və irəliləmək üçün vaxt sərf etdikdən sonra bütün "pulsuz" oyunlar kimi, siz ödəniş nöqtəsinə çatırsınız və ya təkmilləşdirmələr almadan daha da irəliləyə bilməyəcəyiniz üçün oyunu tərk edirsiniz. Onlar əlbəttə cavab verəcəklər ki, siz edə bilərsiniz... yalnız xp qazanmaq üçün əvvəlki səviyyəni təkrarlamağa davam edin.... hər səviyyədə hər xəritə üçün onlarla vaxt. Məyusluq xərcləmək üçün motivasiyadır. Əgər vaxt itirmək istəyirsinizsə, yaxşı oyun... pulunuzu boş yerə sərf etmək istəyirsinizsə, daha yaxşı oyun.
The Battle Cats कैज़ुअल गेम mwt
pul ac oyun. bir neçə səviyyədən sonra siz nadir damcılar almalısınız və onların kifayət qədər yaxşı olduğuna ümid etməlisiniz.
The Battle Cats Santai ufas
Bu oyunu çox bəyənirəm, amma arzu edirəm ki, güc statistikası olsun ki, tam təkmilləşdirilmiş pişiyi nə vaxt söndürmək vaxtı olduğunu qiymətləndirə bilim.
Bu oyun o qədər yaxşıdır ki, digər pişiklərlə və nadir pişiklərlə mübarizə aparmaq o qədər əyləncəlidir ki, xüsusi pişik uber uber super pişikləri o qədər nadirdir ki, mən o qədər aludə oluram.
Enerji sistemi indiyə qədər gördüyüm ən pis sistemlərdən biridir. Oyun onlarla daha yaxşı hazırlanmış oyunun klonudur. Onun hətta vahidləriniz üçün statistikası yoxdur, sadəcə qısa izahat. 0/10 vaxtınızı boş yerə sərf etməyin.
Bu oyunu bəyənirəm, çoxlu uBERS-im var idi və nadir bir əfsanə idi, amma bu gün sülalə tədbirinə gedəndə mənə yeniləməyi söylədi, ona görə də Google oyununa getdim. Saxla və bu, mənə yeniləməyə imkan verməyəcək Uber festivalı və ya bu üçün o qədər pişik yeməyi saxladım və indi heç vaxt edə bilməyəcəm Mən bir daha edə bilməyəcəyəm, xahiş edirəm bunu düzəldin, başqa insanların da əziyyət çəkməsini istəmirəm və belə deyil kifayət qədər məlumat olmadığını söyləyərək açıq olduğunu və Silin səbəbini bilmirəm, amma məni düzəldin, davam etmək istəyirəm
Oyun həqiqətən əyləncəli və qəribə dərəcədə sevimli başladı, bu da mənim çox xoşuma gəldi. Bununla belə, bəzi pişik personajları ilə bir sıra etik problemlərim var. Kifayət qədər mədəni mənimsəmə və olduqca yöndəmsiz, cinsiyyətçi təsvirlər var. Bu problemlə dəfələrlə rastlaşdıqdan sonra oyunu dayandırmalı oldum. Bir nümunə olana qədər çox düşünmədim. Problemli məzmunu olan oyunu dəstəkləyə bilmərəm.
Bu əla oyundur və mən 2-ci hissəyə yenicə daxil oldum, amma mən uşaqlara Tövsiyə ETMƏYƏRƏM orada büstqalter pişiklər, seksual ayaqlı pişiklər var və mən bir dostumdan eşitdim ki, orada striptizçi pişik var, ona görə də uşaqlar üçün YOXDUR, amma bəli yeganə dəfə bu reklamdır, sizə daha çox pişik yeməyi lazım olduqda verirəm, ona görə də 14+ üçün çox tövsiyə edirəm, ona beş ulduz verəcəm
Deyəsən, hər dəfə bu oyuna qayıdanda onlar sadəcə patronları daha da çətinləşdirirlər. bulka çörəyi öldürmək sadəcə mümkün deyil. onlar sizi pişik qidası üçün pul ödəməyə məcbur etməyə çalışırlar. Bu oyunu almayın, çünki bir qəpik də xərcləmək istəməyənlər üçün dost deyil
Bunu 2 il ərzində bu oyunu oynadığımı deyə bilərəm. Bu, Chromebook-da və ya telefonunuzda təcrübə edə biləcəyiniz ən yaxşı mobil oyundur. Bu oyuna pul xərcləmək lazım deyil. Mənim üçün pis olan bir şey odur ki, mən adətən nadir və super nadir pişiklər alıram, lakin bir dəfə də Uber super nadir və ya əfsanəvi pişik deyil. Pişik yemi almağa pul xərcləməlisən. Ümumiyyətlə, bu əla oyundur.
Mən oynarkən proqram bağlandı və bütün irəliləyişim başlanğıc vəziyyətinə qaytarıldı. Bütün irəliləyişlərimi və ona qoyduğum pulu itirdim. Həftələrlə oyunu həqiqətən sevirdim, lakin təsadüfi bağlandıqdan sonra o, hər şeyi sildi... hər şeyi geri qaytarmaq mümkün olmadı.
Mən bu oyunu tamamilə sevirəm. Bu barədə hər şey. Pişiklər. Döyüş. Pişiklər. nail olmaq istədiyi şey üçün mükəmməldir... 3 ulduz alır, çünki Cat CPU məndən yaxşıdır və o, "oyunu sizin üçün oynayır. Çox şey gözləməyin" kimi təsvir olunur.
Mən bu oyunu sevirəm, amma pişik yeməyi və sizə çoxlu pişik yeməyi verə biləcək oyunları əldə etmək çox çətindir, lakin oyun çox çətindir, lakin asan oyunlar sizə yalnız 76 və ya 14 və ya 11 və ya 8 verir. oyunlar çox çətin olmalıdır, amma məndə 4 ulduz var, çünki 2022-ci ildə yeni normal pişiyi xoşlayıram
Əla axtarış motoru, həqiqətən sürətli və istədiyim hər şeyi tapmaq üçün 10/10 dəfə işləyir!
IT əla və çətindir, gülməli pişiklər, strats üçün imkanların olmaması, həmişə görüləsi bir şey, yeganə şikayət pişik yemi almaq bir az çətindir, lakin bu gözəl oyundan başqa
Əla oyun, vaxt yandırmaq üçün yaxşı üsul. Bir anda darıxdırıcı olur, çünki bu, eyni şeydir. Daha çox rejim əlavə olunsa yaxşı olardı. (Mən poqo və soyğunçu oyunu haqqında bilirəm və mən bu oyunları sınamışam, bu qədər yaxşı deyil, amma əsas budur.) Əgər canlı əsas mini oyun və ya multiplayer əlavə edilsə, bu, daha maraqlı ola bilərdi, lakin Siz oyunu bəyənib-bəyənmədiyinizi görmək üçün onu özünüz sınaqdan keçirməlisiniz.
Yalnız bir neçə problemi olan gözəl oyun. Zombi rejimi mənasızdır. Bu, xəzinə dərəcələrinə kömək etməli idi, lakin əbədi olaraq medallara aparır və xəzinə hadisəsi artıq tez-tez baş verir. İkincisi, bu mənim sevimli mobil oyunumdur, lakin mən heç vaxt ona bir qəpik də xərcləməmişəm. Xəsis olduğum üçün yox, paketlərin dəhşətli dəyər olduğu üçün. Ödədiyiniz şeyin müqabilində çox az şey əldə edirsiniz və bunu düzəltmək daha çox pul qazana bilər. XP əladır, amma mən onu idarə edə bilərəm, həqiqətən yalnız uberlər üçün xərcləmək istəyirəm.
Mən bu oyunu kifayət qədər tövsiyə edə bilmərəm, o qədər şirin və əyləncəlidir ki, mən bunu deyərdim, amma onu silsəniz, bütün saxladığınız məlumatlarınız yox olacaq və mən geri qənaət etməyimi təmin etsəm, bu oyuna 50 dollardan çox pul xərcləmişəm. Mən bunu dəyişəcəyəm.
Heç bir strategiya yalnız mikro əməliyyatlar tələb etmir. Oyun hamar işləyir və vizual olaraq çox təmiz və gözəldir. İnterfeys sizi real pul xərcləmək üçün öz mağazasına cəlb etməyə çalışır. Pul xərcləmək daha asandır, sonra heç bir strategiya olmadan düyməni təkrar-təkrar basdığınız "döyüş"ə girməkdir.
Mən bu oyunu sevirdim, onun üzərində çalışdım, amma yeniləməni alanda o, bütün irəliləyişlərimdən, aylar ərzində işim itirilsə, fasilə verdim.
Mən iki dəfə bu oyunu yüklədim və çox ağır oynadım və hər iki dəfə pişik yeməyi aldıqdan sonra fırıldaqçı adlandırıldı və oyundakı bütün məlumatları itirdim. Biz bir daha heç vaxt oynamayacağıq və bu oyunu tövsiyə etmirik, əgər bir şey üçün pul ödəyəcəksinizsə, vaxtınızı boş yerə sərf etməyin.
Oyunu sevirəm, amma 15 dəqiqə sərf edə bilərəm, 5 və ya 6 səviyyəni məğlub edə bilərəm və enerjim tükənir. Nəticədə mənim vaxtım və diqqətim başqa oyunlara gedir və bu oyun siyahımda ikinci dərəcəli olur.
Kilidini aça biləcəyiniz müxtəlif pişikləri bəyənirəm. Həmçinin heç bir reklam yoxdur!