Post by stanfuhcoistataz on Feb 11, 2022 20:17:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های جواهرات ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
سرگرمی عالی بود
Candy Legend Ajanviete uruo
این یک برنامه خوب است، اما من به این فکر می کنم که از شر آن خلاص شوم، زیرا به نظر می رسد به تنهایی بازی می کنم زیرا هیچ تابلوی لیدر یا چیزی برای ثبت امتیازات من وجود ندارد و بازی به تنهایی خسته کننده می شود. بنابراین فکر می کنم خیلی زود با این بازی خداحافظی خواهد شد.
من عاشق این بازی هستم، در این مدت (کووید) به من کمک می کند تا ذهنم را از کار بیندازم و آرامش داشته باشم. متشکرم
بد برای بسیاری از تبلیغات
بازی را دوست دارید اما آخرین سطح را به پایان رسانده اید، چه زمانی سطوح جدید منتشر می شوند؟
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است که برای کوچکترها در نظر گرفته شده است، اما حقیقت این است که حتی والدین نیز می توانند آن را برای سرگرمی و بدون ناراحتی بازی کنند. موفق باشید و از آن لذت ببرید!
خیلی عالی هست نصب کنید خیلی عالی است
Candy Legend פנאי jjuh
دلیل. من این بازی را ارائه میدهم، هرچند رایگان است، زیرا پیمان بسته است و هر کاری کردم نمیتوانم از سطح 206 عبور کنم.
تا اینجا بازی خوبی بوده باید به ما بگویید جوایزی که در طول بازی می گیریم چه کار می کنند؟ پاک کردن یک ردیف مخلوط کردن تخته و غیره.
تبلیغات بسیار زیاد است اما اعتیاد آور است
تبلیغاتش مزخرف بود خیلی اعصاب خردکن بود
Liiiiike
این یک بازی سرگرم کننده است به همین دلیل است که من آن را پنج ستاره دارم واقعاً وقت تلف نمی کنم و همچنین خسته نیست 😊 حالا من به آن عادت کرده ام من آن را دوست دارم
تبلیغات خیلی زیاد تقریباً هر سطح دارای تبلیغات است. 1/5
تبلیغات زیادی در این بازی وجود دارد، آنها را حذف کنید و ممکن است چیزی در راه باشد. همچنین گوشی من را بیش از حد گرم می کند، این برای من هم خوب نیست ...
Cooking City - Cooking Games Arkādes spēles ifp
این یک بازی خوب است اما صادقانه بگویم که تبلیغات هر بار که در سطح جدیدی بازی می کنید جالب نیست. زمان بیشتری را صرف بستن افزونه ها می کنید تا بازی کردن.
من فکر کردم این یک بازی تزئینی است اما مطمئن نیستم ... تزئین از چه سطحی شروع می شود؟؟؟
تقریباً مانند همه بازیهای دیگر Match 3 که وجود دارد
این بازی بسیار سرگرم کننده است ... نمی توانم آن را متوقف کنم اگرچه من فقط به آن محدودیت 5 سطح در روز دادم اما اکنون به سطح 1630 رسیده ام و به زودی خواهد آمد ... اوه من ... من گم شده ام قبلا...
ssss
تبلیغ خیلی خیلی زیاد خیلی خسته کننده است ... اما بازی خوب است ...
بازی سرگرم کننده ای است اما تبلیغات دیوانه کننده هستند و زمان را تلف می کنند، به خصوص اگر همان تبلیغ بارها و بارها تکرار شود.
باید شما را از کار بیاندازد و زمانی که در سطح 1000 بودید، شما را از همان جایی که شما را شروع کرد، شروع نکند. او نگاهش را از بین برد و اکنون دو بار تمام سطوح من را دزدید. و مجبور شدم از سطح 1 شروع کنم.
افزودنی ها و پاپ آپ های بسیار زیاد
Candy Legend სხვადასხვა xeq
من دوست دارم این بازی را بازی کنم، بسیار آرامش بخش است و بخش های مختلف زیادی برای بازی دارد.
خداوند
عاشق این بازی هستم. فقط نمی فهمم که چرا نام آب نبات چه ربطی به آب نبات دارد.
این یک بازی به اندازه کافی زیبا است که بتوانم به بازی ادامه دهم. فونت واقعا واضح نیست. اما من بازی کوچکی را دوست دارم که خیلی راحت بازی می کند که چیز خوبی است.
من عاشق این واقعیت هستم که تبلیغات را می توان به راحتی رد کرد.
من از انجام این بازی لذت می برم. به نظر می رسد سطح دشواری با نرخ متوسطی افزایش می یابد که افزایش سطح مهارت شما را خوشایند می کند. من این بازی را به همه توصیه می کنم.
صمیمانه از این بازی قدردانی می کنم، این در واقع یک بازی سرگرم کننده و خوب است، اما گاهی اوقات آن را متوقف می کند، و بدون سلاح اضافی
این بازی ای نیست که شما دانلود می کنید. بازی دیگری وارد می شود. لطفا این مشکل را برطرف کنید.
خوب است اما داستانی وجود ندارد و نمی توان نام پخش کننده را تغییر داد. اگر داستانی با آن وجود داشت، رتبه 4 یا 5 ستاره می دادم.
اگرچه من خود بازی را دوست دارم..... تبلیغات خیلی زیاد. زمانی که سعی می کنید یک بازی عالی را انجام دهید، بسیار آزاردهنده است. همه تبلیغات را کاهش دهید، این یک بازی فوق العاده فوق العاده خواهد بود
Candy Legend Ajanviete uruo
خوب معتاد.. اما درست تبلیغات w
این بازی به اندازه کافی سرگرم کننده است که وقتی حوصله تان سر می رود، می توانید آن را بازی کنید، اما تبلیغات آن یک لذت مرگبار است. هر زمان که می خواهید شروع کنید، منظور من همه چیز است، مطمئناً ابتدا تبلیغات وجود دارد. خیلی آزار دهنده است
عالییییی
بازی فوق العاده ای انجام شد