Post by stanfuhcoistataz on Feb 11, 2022 20:32:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب امتیاز بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
بهروزرسانیهای جدید عالی در همه بخشها - سطوح جدید زمستانی عالی هستند. دشمنان و سلاح های جدید برای استفاده. به چالش کشیدن دشمنان چوب دستی و وسایل نقلیه جنگی و هواپیماهای مبتکر برای نبرد. تعداد زیادی سلاح و لوازم جانبی برای انتخاب. جلوه های صوتی جالب -- هنوز هم باعث خنده من می شود. راه رسیدن به سطوح اضافی اضافی این است که درصد دقت را به 75٪ یا بالاتر در هر سطح افزایش دهید. ممکن است چندین بار تلاش شود. به هر حال هنوز هم راهی لذت بخش برای از بین بردن زمان است. سرگرم کننده تر از همیشه!!
انتظار برای آپدیت بازی و سطوح جدید، مدتها قبل، بدون سطوح جدید، زمان زیادی برای اضافه کردن سطوح جدید طول می کشد، برای توسعه دهندگان خیلی بد است.........
من این بازی را دوست دارم . ممنون BYV 👍👍.
هر تبلیغی را که می بینید به خاطر داشته باشید. آن بازی ها زباله هستند. اگر خوب بودند با ابزاری غیر از تبلیغات پولی شناخته می شدند. آنها حتی گاهی اوقات چیزهای خوب جعلی را به شما نشان می دهند تا شما را جذب کنند. همه آنها دروغ هستند. باهوش باشید و از هر اپلیکیشنی که در تبلیغات می بینید اجتناب کنید.
واقعا عالی است و آور آور فقط خیلی کم سکه می ده
کیرم تو سازندش خیلی آن
خوب و عالی
عالیی
بازی را دوست داشت. به روز رسانی با سطوح جدید چه زمانی منتشر می شود؟ اگر سلامتی برج را در فلان میله یا شماره بدانیم کمک بزرگی در استفاده از مهارت تعمیر برج خواهد بود. اکنون نمی توانیم پیش بینی کنیم که چه زمانی برج فرو می ریزد.
عالییییییییی
این بازی احمقانه است اگرچه نسخه قدیمی آن بهتر بود زیرا دو بازیکن می توانستند با هم بازی کنند اما اینجا نمی توان.
قبل از ارتقا یک بازی سرگرم کننده بود. خیلی پیچیدهتر و سختتر است که مثل قبل سرگرمکننده باشد. تعمیر چیزی که خراب نشده را متوقف کنید.
چه وقتی تلف کردیم! من در ابتدا بازی را لمور کردم، اما بعد از آن کاملاً احمقانه و غیرممکن شد که برنده شویم. ارتقاءها در واقع کاهش رتبه بودند و هیچ راهی برای بازگشت وجود نداشت.
Catapulta 2 Ação xgh
کاملاً از این واقعیت که من مقدار قابل توجهی زمان و پول برای بهتر شدن اختصاص داده بودم و وقتی یک دستگاه جدید خریدم متوجه شدم که همه آن هدر رفته است زیرا تمام داده ها از بین رفته است، بیزارم. هرگز این بازی را به کسی توصیه نمی کنم.
(5 ستاره قبل از آپدیت) تا زمان آپدیت از این بازی بسیار لذت می بردم. که گزینه چرخش هر 15 دقیقه را از بین برد و پاداش های چرخش تغییر نمی کند و ارزش 3 ساعت انتظار را ندارد. برای. به همین دلیل حذف نصب شد.
بازی سرگرم کننده برای چند سطح. اقلام بسیار زیادی دارد که برای پیشرفت باید بخرید. نه ممنون.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade fog
اشغاله
از زمان آپدیت جدید، این بازی بسیار بد است. من پول واقعی برای ارتقاء قلعه و موارد دیگر داشتم. حالا ای کاش نداشتم. من بازپرداخت می خواهم! یادداشت جانبی. وقتی فقط 60 بازیکن آنلاین هستند PvP بی ارزش است.
خوبه
این بازی به صورت اولیه آسان و سرگرم کننده است. من این بازی را در سطح 78 بازی کردم اما بعد از این بازی بسیار سخت است. و تعدادی سلاح خوب تا 90 روز قفل شده است. و من در هر بازی ناامید بودم.
من 2 ستاره می دهم زیرا حالت بی پایان تغییر است اگر حالت بی پایان قدیمی برگردد به آنها 5 ستاره می دهم.
ریدی سازنده چون تصب می کنم وسطش ایست می کند خاک بریزن تو اون کله پوکت
گرافیک زیبا بازی بسیار سرگرم کننده است اما یک چیز خیلی اشتباه است بعد از 26 لول تبلیغات زیاد شروع می شود شما شروع می کنید تبلیغات لول شروع می شود شما تمام می کنید تبلیغات lvl شروع می شود به این معنی است که وقتی یک سطح را کامل می کنید مستقیماً 2 یا 3 تبلیغات را مشاهده کرده اید پر از تبلیغات بسیار زیاد است. که باعث می شود این بازی خیلی کسل کننده است من از تبلیغات امتحان کردم اگر تبلیغات را دوست دارید دانلود کنید یا عاقلانه دانلود نکنید ممنون
تقلب های بازی وقتی به دست می آورید پاداشی نمی دهد و بازی شما را در زمان های خاصی متوقف می کند تا مطمئن شود که شکست خورده اید. بازی همچنان تقلب می کند. به نظر می رسد تا زمانی که پولی برای ارتقا خرج نکنید به شما اجازه پیشرفت نمی دهد. اقدام شما را متوقف می کند در حالی که دشمن شما را تا زمانی که بمیرید به شما حمله می کند. فقط یک بازی توالت تقلب. میخوای درستش کنی؟ تقلب را متوقف کنید و به بازیکنان اجازه دهید بدون خرج کردن پول پیشرفت کنند. یک راه حل دیگر به بازی اجازه می دهد تا تنظیمات بازیکن را بدون از بین بردن آنها ثبت کند. تقلب فقط بدتر می شود. سپر کار نخواهد کرد
1 ستاره زیرا حالت بی پایان را به چند بلیط محدود کردید و دسته ای از درآمدزایی را اضافه کردید که زمان بازی محدود است. هیچ چیز "جالب" در مورد کاری که شما انجام داده اید وجود ندارد و فقط این کار را از طریق طمع انجام داده اید. اگر حالت بی پایان به حالت قبل برگردانده شود و نوار انرژی حذف شود، امتیاز خود را افزایش خواهم داد، اما تا آن زمان این باید احمقانهترین بهروزرسانی باشد که تا به حال دیدهام شما به این دلیل بازیکنان زیادی را از دست میدهید.
H c
تجربه بد تعداد کمی از شخصیت ها حتی پس از ضربه محکم نمی میرند و معکوس با جنگنده حتی پس از یک لمس جزئی می میرد.
این یک بازی سرگرم کننده است که هزینه زیادی برای ارتقا دارد، اما فقط یک بازی سرگرم کننده کوچک برای گذراندن زمان است. اما من میخواهم نوع جدیدی از بازی را توصیه کنم. اختیاری است اما فقط یک پیشنهاد است.
چرا تو گوشی من نمیاد
بعد از آپدیت، باگ های بیشتری مانند پرتابه های من ثبت نمی شود و منجنیق ساده دشمن که فقط یک تیر از بالیستای من را می گیرد، اکنون حداقل سه تیر می گیرد و تقریباً همه دشمنان سلاح های آروموردار آهنی هستند و رئیس هایی که شما ساخته اید. آنها خیلی بیش از حد قدرت دارند مثلاً من در آپدیت قبلی باس سطح 20 را خیلی راحت شکست داده بودم اما اکنون 3 بار تلاش کرده بودم او را شکست دهم اما به دلیل زره و سلاحش نمی توانم او را شکست دهم (از قدرتش می گویم)
وقتی این کار را تمام کردم حذف نصب می شود. من مدتهاست که این بازی را روی گوشیم دارم. چند ماه است که پول نگرفته ام الان بهم ریخته بازی هنوز خوب است، اما منو خراب است، من باید هر دکمه را تا 6 بار فشار دهم تا هر اتفاقی بیفتد. برای ادامه استفاده بسیار خسته کننده است.
هنگ میکنه چرا
بسیاری از اوقات با باز کردن بازی، بازی به طور خودکار متوقف می شود. نشان دادن ماساژ، منجنیق 2 همچنان متوقف می شود.
نصب کن که اصلا بدرد نمبخوره
من این بازی را دوستم معرفی کرد اولش زیاد بازی نمیکردم ولی بعد هر چی بالا میای میخوای بازی کنی ی جاهای هست ک فکر میکنی دیگه نمیشه بالا رفت ولی وقتی رد میشی ی حالی میکنی ک رد شدی مثلا ۲۴۰ ی گیری کردم ولی بعد رد شدم. الان ۲۷۰ گیر کردم ولی میدونم رد میشم چون باید بری بالا تا بهتر شی.
بد نبود
من به معنای واقعی کلمه 3 دقیقه بازی کردم و 3 تبلیغ را دیدم. نه ممنون. پاسخ توسعه دهنده این است که من باید برای حذف تبلیغات هزینه کنم، اما اگر بازی را دوست نداشته باشم چه می شود. شاید باید تبلیغات را برای 60 دقیقه اول یا به طور کامل حذف کنید. من راهی برای حذف همه تبلیغات بدون پرداخت پیدا کردم. من همین الان حذف نصب کردم رونق! دیگر تبلیغاتی وجود ندارد و مجبور نیستم بازی کنم. حتی نمیدانم چیزی را از دست دادهام یا نه، زیرا نمیتوانم زودتر با تبلیغات خود بازی کنم.
عالیه حرف نداره این بازی دستتون درد نکنه دوستان حتما دان کنید شک ندارم دوست دارین
از سازندگان بازی تقازا دارم بازی را خوب درست کنید چون برای من لود میشه ولی بعد میاد بیرون
Catapulta 2 Ação xgh
بازی خوب است. اما مانند منجنیق اول خوب نیست. گرفتن سکه در هر ماموریت خیلی کوتاه است. برای خرید چیزها کافی نیست. آنها ما را ملزم به پرداخت برای سکه می کنند. واقعاً این یک ذهن ساده نیست.
تا حالا بازی خوبی بود!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 من یک اعلان برای ورود به سیستم دریافت کردم تا ببینم چه چیزهای جدیدی در بازی وجود دارد و تمام پیشرفت من از بین رفت زیرا از همان ابتدا من را شروع کرد!!!!! بنابراین در حال حاضر خیلی خوشحال نیستم زیرا من قبلاً در مرحله دوم (FALL) بودم، بنابراین فقط به این دلیل بازی را حذف می کنم
خهععع
جالبه..
متوجه شدم ممنون