Post by stanfuhcoistataz on Feb 11, 2022 20:41:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Лабиринти и още игри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Лабиринти и още игри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове злато ▞▞▞
▞▞▞ Лабиринти и още игри 2022 version ▞▞▞
Много лоша графика, но играта е добра
Labyrinthe und mehr Geduldsspiele qfw
много е 👍 добре ми дава мозък 🧠 ........... уау добре, обичам тези лабиринти и още
Повече реклами, отколкото игра. Дори не мога да започна да играя без реклама. Рекламата се възпроизвежда след всяко ниво. Не бих препоръчал.
Świat Football League Sport ownl
Супер яка игеа благодаря ви. щ
*Геймплей* Геймплеят е толкова добър! Играх много по това време. Това е наистина приложение за тестване на вашите умения за лабиринт и съм много добър в лабиринтите, така че наистина нямам нужда от съвети в тази игра! Така че горещо препоръчвам тази невероятна игра! Така че, момчета, изтеглете тази игра сега! Както казах, това е невероятна игра за тестване на лабиринти, за да тествате уменията си в лабиринти!
Изпитването на време дава твърде малко време и затова не мога да завърша ниво на времетраене .😡😡😡😡😡
Готина е.
Лабіринти & More Головоломки fzk
Тази игра е за развитие на мозака
Ужасно рекламно разположение, което се появява над следващия бутон, което ви спира да можете да преминете към следващото ниво. Приложението е изтрито.
Инвазивно - беше забавно отклонение. Сега иска достъп до моя акаунт в Google и не ми позволява да премина към играта, когато откажа. Тогава не ми позволяваше да изляза. Натиснах бутона за връщане назад и ме попита дали искам да изляза. Натиснах "да" и нищо нямаше да стане. След пауза бих опитал да изляза отново със същия резултат. Трябваше да рестартирам телефона, за да изляза. Това приложение е премахнато от телефона ми ЗАКОННО!
Mazes & More እንቆቅልሽ wjf
Тази игра е много добра 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
ууууууууууууу
не е лоша игра!!! но моля, сложете малко музика, герои и моля, спрете да давате толкова много реклами.
Игрите изглеждат добре, но контролът блокира, щракнете, за да отидете в една посока и той върви в обратната посока
Това е много интересно и подобрява концентрацията ни
Доста добра игра, ако не започне да ви бърка след като направи около 46. Започна да действа
Това е забавна игра доста трудна, но я оцених с 3 звезди, защото има начин за много реклами специално на класическата, защото е много бърза и получавате реклами на всяко ниво, но понякога 1 ниво е нелепо
Обичам тази игра, ако харесвате лабиринти и винаги търсите лабиринтите в менютата на малките деца в ресторантите, но те не са достатъчни и вие имате по-предизвикателни неща, тогава това е най-неправилната игра, която има толкова много лабиринти, от които можете да избирате и рекламите са ограничени до няколко на всеки 5-10 нива, а другите са просто популярни реклами, които можете да затворите незабавно. Определено препоръчвам тази игра. също не изостава.
Твърде много реклами! Прекарва повече време в реклами, отколкото в игра. Балансът е важен и тази игра е твърде тежка!
Готина игра
Не можете дори да заредите играта, без да сте принудени да гледате реклама!
Рекламите ме отказаха!!! Игричката е супер.
Братко... буквално инсталирах играта и виждам малка бележка за актуализация (което е нормално) и дори нямах ВРЕМЕ да прочета бележката и... СТРАХОТО ДОБАВЕНИЕ. Пич, аз дори не започнах да играя и има реклама, незабавно деинсталирах играта, ако така започва, тогава трябва да има реклами на всеки 20 секунди в действителната игра.
На всеки два кръга на играта получавате реклами... Не ми харесва... Деинсталирах го
Много е хибава тази игра.Теглете без да мислите😊👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍🐕🐶🐶
Много прост геймплей
започва просто и става все по-сложно, докато вървите. Обичам да правя тези лабиринти като начин да упражнявам уменията си за решаване на проблеми. Аз съм малко идиот, но тези лабиринти може да ме поставят в нова скоба, ако продължа!
обичам играта. деинсталиран, защото всеки път, когато се появи реклама, целият екран ще замръзне.
много добра игра за деца дори за по-възрастни като мозъчен тест за деца. ще дам 500 от 500 всички деца трябва да го играят и специалното е, че не идват всеки път и ако се случи, не продължава повече.
Mazes और अधिक पहेली yayu
Беше доста забавно, но след това започнах да се отегчавам и не знаех какво да правя, така че наистина не беше толкова забавно и честно казано нямаше толкова много реклами, но сякаш беше досадно, че продължаваха да се появяват
Реклами идват всеки няколко пъти, когато изчистите лабиринт. Досадно.
Labyrinthes et Plus Réflexion qlqu
Играта не ми харесва защото е скучна
ок
SUPETRRRRRRRRRRR.!!
малко е готина и лесна
Много реклами, което е много досадно.
Играта е много интересна! Теглете без да мислите!!!😉😉😉
Най-лошата игра в света в капани ниво 4 мисля, че е трудна, така че използвам подсказката, имам само един намек, използвам намека, но не дава нищо, когато го натисна отново, пише, че нямате намек и има твърде много реклами след завършване на реклами от едно ниво, след което отново след завършване на реклами от едно ниво, много мразя тази игра, така че й дадох една звезда, след което деинсталирах това приложение, моля, не изтегляйте това приложение, мисля да се оплаквам от него👿👿 👿👿👿👿👿👿👿👿 Много съм ядосан от това.
Рекламите не са проблем; изключете вашия интернет. Освен това играта е готина. Той има множество режими на лабиринти като Time trial, Enemy mode и т.н. и това ми харесва! Все пак би било страхотно, ако добавите режим на онлайн състезание...