Post by stanfuhcoistataz on Feb 11, 2022 20:47:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox pul ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Hal-hazırda 2 həbsxananın kilidini açdınız, oyunla bağlı heç bir real problem yoxdur, istisna olmaqla, bəzən aşpazlar və ya qapıçılar maksimum təkmilləşdirmələrə baxmayaraq heç nə bişirməyəcək və ya təmizləməyəcəklər. Qəzəbləndirici, çünki bu, iğtişaşlar ehtimalını çox artıra bilər
Reklam mükafatı dəqiq deyil, mən dəfələrlə qarşılaşmışam ki, 23-25k mükafat yazır, lakin reklam bitdikdən sonra mənə yalnız 6k-10k verir.
Bu, layiqli oyundur, lakin bir az daha çox qrafik hamarlanmasına, eləcə də quraşdırılmış mini oyunlara ehtiyac duyur. !!
Heç bir pop-up həqiqətən yaxşı əlavə etmir və yarpaqlar bir yerdə dayanmır, yeni həbsxanaya və yerə yüksəlməyə davam edə bilməzsiniz
Çox xoşdur və beyninizi bir az işlətməlisiniz və daha sürətli oyun üçün reklamlara baxmağı məsləhət görürəm, amma yəqin ki, bir səhvlə qarşılaşdım və ya bir çox reklamlara baxdığım üçün tələb edəndə mənə daha reklam vermir. Siz ən azı oyunçuları kreditə görə mükafatlandırmalısınız ki, o, 5 dəfə göründüyü kimi, indi reklamsız pulsuzdur, ona görə də oynamaq faydalıdır.
Mühafizəçilərinizi yaşatmaq istəyirsinizsə, onu daim oynamalısınız. təxminən bir gün qaldı və 2 dəqiqə sonra iğtişaşla oyandı. Bu aspektdə oynamaq üçün necə pul ödəmək həqiqətən ədalətsizlikdir.
Solar Smash Simulación kbwy
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulation qis
Bu nedi bu oyunları mq baiti görsenmir sadece şekili xoşuma gəldi yeqin gözəl olar3ulduz verirem eger pis olsa veya yaxsi olsa reyimi deyişecem
Reklamın oxudulması ilə əla vaxt keçirmə problemi, baxmayaraq ki, əksər hallarda heç bir mükafat videonu tamamilə ötürmür
İndiyə qədər mənim üçün ən yaxşı oyun...mən bu oyunu oynamaqdan həzz alıram..ümid edirəm ki, siz gündəlik giriş bonusu və pulsuz brilyant qazana bilərsiniz...bir çox almaz nəzərdə tuturam..belə davam edin uşaqlar
Məndə bu var, otel imperiyası və universitet; Mən şəxsən bunun mexanikasını digərlərindən üstün tuturam. Mənfəət və temp, digər oyunlar kimi sizi gözlədiyiniz və gözlədiyiniz yerdə belədir, çünki "kreditlər" üzrə qazanc təkmilləşdirmələrin dəyəri ilə müqayisədə minimaldır. Onlarla müqayisədə bu oyunla daha rəvan oynamaq və ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər hər hansı yeni oyunlar üçün bunu nəzərə alacaqlar.
Həqiqətən yaxşı oyun və mən onların mikrotransaksiya sistemini sevirəm. İşlər münasib qiymətlidir və mikrotransaksiyalar üçün pul ödəməyinizə ehtiyac yoxdur, lakin işlə məşğul olan insansınızsa, mən bunu mütləq tövsiyə edirəm. İstəyirəm ki, ən çox qiymətli daş-qaşın qiyməti təxminən 120 dollar kimi bir qədər ucuz olsun. Mənim əsas problemim onların hadisələri ilə bağlıdır, onların Dəmir qala tədbirində əsas açar əldə etmək ehtimalı dəhşətlidir. Mən real pul tələb edən 30-dan çox sandıq açdım və hələ də açarı ala bilmədim
Oyun əyləncəlidir və mən onu sevirəm .. lakin bir neçə səhv var ... Bunlardan biri əlavə pul qazanmaq üçün hər dəfə bir reklama baxdığımda mənə deyilən məbləği vermir ... onlardan biri 37 min dollar mənim də ikiqat pul çarpanım var idi və cəmi 2 min dollar aldım
Bu son yeniləmə saatı elə sürətlə sürətləndirdi ki, məhbusların yarısı qidalanmır, yarısı isə duşa getmək üçün vaxtında oyanmır, digər əraziyə keçməzdən əvvəl bir əraziyə çətinliklə çatırlar. Bu düzələcək?
Pis
Zombi hadisəsi cümə axşamından bəri 50 məhbus üçün ilişib qalıb. Oyun indi oynanılmaz. Oyunda söhbət mövcud deyildi, çünki mükafatımı tələb etmək istənilirdi, sonra o, qoşula bilməyəcəyimi deyirdi. Tək seçim qəbul etmək idi. Bu şəkildə dönmə davam etdi, yalnız proqramı bağlamaq üçün seçim Redaktə: dövrə problemi indi həll edildi. Son bir aydır oynayırdım və indi başa düşdüm ki, son oyun var (hər kart üçün 1000 əsər). Oyun əyləncəli olduğu üçün 3 ulduza yüksəldi, tərtibatçı problemləri tez həll etdi, lakin oyun məhduddur
Maraqldı çox bəyəndim
Oyun sərindir, ancaq gündə pul qazanmaq üçün yalnız məhdud sayda reklamlara baxa bilərsiniz və birinci həbsxanadan sonra balansınız sıfırlanır, ona görə də hər şeyə başlamaq lazımdır və ikinci həbsxananı tikmək gülünc dərəcədə baha başa gəlir. Əsasən oynamaq istəyirsinizsə, ödəniş etməlisiniz və yeniləmək bahadır. Həm də yaxşı olardı ki, iğtişaşlar zamanı təmizləyiciləri də əllə ayıra bilsək, nəsə edə bilək. Ancaq bu oyunun böyük potensialı var!
Reklamlar dayandırılana qədər oyun yaxşı işləyirdi. Demək istəyirəm ki, mən reklamları sevmirəm, amma əlavə pul qazanmaq üçün reklamlara ehtiyacım var, çünki saxta pula real pul xərcləməyə imkanım yoxdur ki, həbsxananı tikim. Bir həbsxanadan digər həbsxanaya pul gətirə bilməməyiniz də pisdir
Kifayət qədər təkrar oynatma qabiliyyəti yoxdur. Bu oyun üçün tətbiqdaxili satınalmalara pul sərf etməyin, çünki bir neçə həftə ərzində bütün oyunu tamamlayacaqsınız. Cavab: Niyə mən proqramı silib yenidən başlamaq istəyirəm? Demək istəyirəm ki, prestij sistemi yoxdur və irəliləmək üçün mütləq kifayət qədər xəritələr/həbsxanalar yoxdur.
Bu oyunu bəyənirəm...amma həbsxananı tamamilə təkmilləşdirdikdən sonra orada heç bir iş qalmır, ancaq pul qazanmağa davam edin. Əgər pulu başqa həbsxanalarda istifadə edə bilsəniz və ya həbsxananı daha böyük və ya başqa bir şəkildə tikmək üçün bir seçim. Tamamladıqdan sonra sadəcə bir bel kimi görünür.
Əvvəllər mənim sevimli oyunum idi, amma pul üçün videolara baxmağa məhdudiyyət qoyduğuna görə və indi çox çalışdığımız mühafizəçiləri almağa gələrək pul alırsan, indi oyunu oynamağa dəyməz indi onu telefonumdan siləcəyəm
Əvvəla, mən bu oyunu xoşlayırdım, amma 2-ci həbsxanada olduğum anda reklamlar gəlməyi dayandırdı və pul qazanmaq mənim üçün çox çətin oldu ^^, inşallah bu reklamlar normal olaraq gəlir ki, pulu daha tez əldə edə bilək.
Həqiqətən əla oyun! Çox əlavələr yoxdur və onlar yaxşı yerləşdirilib, buna görə də heç əsəbi deyil. Qrafika gözəl və çox gözəl detallardır. Mən ilk 2 həbsxananı bitirmişəm və hələ də 3-cü həbsxananın kilidini açmaq üçün 6k məhbusun islahatını gözləməliyəm. Onu sürətləndirməyin və ya gözlədiyim müddətdə edə biləcəyim bir şey varmı? Mən oynamağı sevirəm, amma heç bir işim yoxdur. Məni vur! Peacee
Mükafatların düzgün yığılmaması və reklamların mükafatlar üçün işləməməsi səbəbindən 3 ulduza endir, lütfən, düzəldin və daha çox səviyyə əlavə edin
Indi yukleyorem yaxsidi
Suçluler getdikkden sonra pul duşmeseydi zor olardi nolar duzeldin ama ela oyundu
Cəmi bir neçə ay oynayıram və artıq bütün həbsxanalarla işim bitib. Deyir ki, hər zaman qarşıdan gələn bir şey var və hələ də yeni bir şey yoxdur. Oynamağa davam etmək üçün başqa nə vaxt olacaq?
Mən bu oyuna 5 ulduz vermək istərdim, amma pul üçün reklama baxanda heç vaxt düzgün məbləğ olmur. Mənə 6534 dollar dedikdə həmişə 1000-lərdə olur. Həmçinin, mən oyundan çıxanda məhbuslar hər dəfə iğtişaş rejiminin astanasında olurlar, baxmayaraq ki, mən çıxanda 100%-ə yaxın idilər. Aşpazlarımın 24 yemək əvəzinə 14 yemək hazırlayacağını deməyək, mən yenidən işə qayıdandan sonra yaxşı bişirə biləcəklərini bildim. Mən onları mikro idarə etməsəm, onlar öz işlərini görmürlər? Bunlardan başqa yaxşı oyun
Aldığım gündən bəri oynadığı oyunu çox sevirəm, amma istərdim ki, digər həbsxanalardan qazandığım pulu yeni həbsxanalarımı və ya hər saat qazanc götürdüyü kredit sistemimi təkmilləşdirmək üçün istifadə edə bildim. Çünki mən sadəcə birinci həbsxanada pul yığıram və onu məhbusların reabilitasiyasına kömək etmək üçün istifadə edə bilərdim. Amma oyun boyu boş vaxtınız olanda 5 ulduzlu oyun çox əyləncəlidir, uzaqda olarkən hələ də topladığını sevirəm. Oyun gözlədiyimdən çox oldu
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulação vybf
Son vaxtlar sinir bozucu - Reklamlara baxmaq üçün vəd edilən pul əslində əldə etdiyiniz şey deyil. Mən $8000.00 vəd üçün bir reklama baxdım və yalnız $2000.00 aldım. Bununla nə var?
💪
Multiplikator işləmir. Hər dəfə çarpandan istifadə etməyə getsəniz, heç vaxt işləmir. Üzərində yükləmə işarəsi qalmağa davam edir.