Post by lamenkosickce on Mar 5, 2022 17:59:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Punishing: Gray Raven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Punishing: Gray Raven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować klawisze ▞▞▞
▞▞▞ Punishing: Gray Raven 2022 version ▞▞▞
Naprawdę lubię grać w tę grę, ale przez ostatnie kilka dni nie pozwalała mi grać, przechodzę do ekranu ładowania, a potem się zawiesza. Na razie daję jej 1 gwiazdkę, ponieważ nie mogę grać, ale zdecydowanie jest to 5 gwiazda, kiedy naprawią błąd
Nie mogę się zalogować za pomocą Facebooka. Pls to naprawić
Wow najlepsza gra w historii życia w przyszłości 2040 XD jest jedna najlepsza gra naukowa UI mają doświadczenia z nim. Gra jest podobna do honkai wpływu 3, lecz różni się od niego, a wszystko to ma dodatkowe funkcje i nowy styl rozgrywki zbyt.
ta aplikacja jest tak frustrująca !!! WYPRACOWAŁEM CAŁĄ PAMIĘĆ NA PRÓBĘ UAKTUALNIĆ JEDNĄ PAMIĘĆ, A NASTĘPNIE PRÓBOWAŁEM WYPOSAŻENIE PAMIĘCI I WTEDY ZNIKNĄŁE!!!! >:<
Mniej waluty i wyższe ceny niż chiński serwer.
Uwielbiam to doświadczenie do tej pory wraz z wydarzeniami, ale aktualizacja gildii jest błędna, w mojej gildii było 2 graczy, których przyjąłem do mojego biura, ale tak było.Nieaktywni przez 14 dni i nie robili żadnych działań gildii, ich niewystarczający wkład jest niewygodny dla innych członków gildii wraz z gildią, ale nie mogę ich wyrzucić, gdy wejdę na ich profil, stwierdzam, że nie są częścią gildii grupa w międzyczasie nadal w gildii, proszę naprawić ten błąd
Właściwie jest to fajna gra, ale wytrzymałość kończy się w ciągu zaledwie kilku minut, co utrudnia mi zbieranie zasobów i granie w główną historię, więc mam nadzieję, że to naprawisz
Nagle nie mogę zalogować się na swoje konto, zawsze wywalałam się na pierwszej stronie bez powodu
Zwykły i prosty, od czasu aktualizacji gra ciągle się zawiesza. Napraw to.
Najlepsza gra w historii
Nie mogę zalogować się do Facebooka po aktualizacji, hej, co się stało, napraw to jak najszybciej, nie wiążę jeszcze mojego konta.
Świetna gra, naprawdę dobry system walki, dobra fabuła, ale wydawca... Chciwy.
Bardzo dobra gra. Bardzo to lubię. Nie ma zbyt wielu p2w, ale wydawanie pieniędzy rzeczywiście znacznie przyspiesza postęp. Ale wiesz, to tylko życie gacha. Ogólny system gacha jest całkiem niezły, ponieważ litość jest niewielka, zwłaszcza w przypadku broni. Nie musisz wydawać dużo waluty w grze na rzuty postaci, ponieważ otrzymujesz 1 darmowy bilet S, aby otrzymać wybraną postać S. Więc cała waluta w grze, którą możesz wydać na broń i tym podobne. NANAMI NAJLEPSZA DZIEWCZYNA
Czasami możesz zalogować się do gry, czasami nie. Nie mam całego dnia na sprawdzanie od czasu do czasu, czy gra działa. To również frustrujące, gdy brakuje mi rzeczy, za które zapłaciłem z powodu tego problemu. Kiedy gra wyszła, dałem jej 4 lub 5 gwiazdek, teraz jest inaczej, ponieważ ledwo mogę w nią grać.
masz problem z zalogowaniem się do gry, mimo że kilka dni temu działa dobrze
Za każdym razem, gdy jestem w menu głównym i próbuję się zalogować, zaczyna się ładować, ale potem siła gry się zamyka. Czy możesz to naprawić, abym mógł dać 5 gwiazdek?
Aplikacja nagle przestała działać. Świetnie się bawiłem podczas gry, ale po prostu się uruchomił i przestał się ładować na ekranie tytułowym.
Uwielbiam tę grę, właśnie zacząłem grać 24 godziny temu i już ją znam, bardzo prosta, ale dość wymagająca gra, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co nadejdzie w grze.
To dobra gra, ale jest błąd polegający na tym, że czasami zasób, który otrzymujesz, nie zapisuje go w ekwipunku.
Naprawdę kocham tę grę, ale czasami zdarza mi się, gdy nie mogę się zalogować do gry, i ciągle mówię Logowanie nie powiodło się, co mnie wkurza, a nie znoszę usunąć aplikacji i ponownie ją pobrać, aby naprawić to logowanie i to wszystko sprawia, że jestem sfrustrowany (przepraszam za mój zły angielski), ale mam nadzieję, że to zostanie naprawione.
Złe zarabianie
To naprawdę dobra gra. Świetna rozgrywka i grafika jest całkiem fajna. Ale im dłużej gram w tę grę, tym bardziej zdaję sobie sprawę, że jest tak powtarzalna i fabuła też nie pomaga. Znudziło mi się to po kilku dniach grania. nie ma prawie nic innego, jak kończyć te same etapy tyle razy, aby osiągnąć poziom mojej postaci, abym mógł przejść następny etap. Powtarzać. Byłem bardzo podekscytowany tą grą, ale tak naprawdę mnie nie kliknęła, więc dam jej 2 gwiazdki ⭐⭐
GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash & Battle სპორტი bkr
Ogólny chwyt gotówki od graczy globalnych. Dev dba tylko o odtwarzacze w wersji CN.
Właśnie zainstalowałem tę grę i po samouczku po prostu nie chce działać. Ciągle zawiesza się po załadowaniu lub podczas robienia czegoś tak podstawowego, jak próba przejścia do menu członka/postaci, aby coś zmienić, a mam Samsunga S21. Dopóki ta gra nie zostanie naprawiona, nie mogę teraz polecić nikomu w nią grania.
Za każdym razem, gdy próbuję zagrać w następną misję, wyrzuca mnie to i wyłącza grę. To naprawdę irytujące. Nie masz pewności, na czym polega problem, ale jeśli można go naprawić, zrób to. Jeśli nie, to nie będę miał innego wyjścia, jak przestać grać w tę grę. Jestem w rozdziale 1. Misja 6 lub 7. Załaduje się w tekstach, ale nie pozwoli mi walczyć.
Nie mogę nawet uruchomić, bo utknął na ekranie ładowania
Jeśli chcesz akcji i dobrej grafiki oraz lubisz gachy, ta gra jest NIESAMOWITA. Jak dotąd jest przyjazny dla f2P, jeśli porównasz go z innymi grami, możesz zdobyć wszystkie dobre postacie, jeśli po prostu będziesz aktywny i robisz swoje dzienniki. Jedna z najlepszych gier, w jakie grałem na urządzeniach mobilnych. Mam nadzieję, że będą kontynuować dobrą pracę! 😎.
Chcesz skórkę? Szkoda. Jeśli chcesz kupić jeden bezpośrednio, lobotomizuje twój portfel za brutalne TRZYDZIEŚCI DOLARÓW za JEDNĄ skórę. Ceny walut premium są okropne i dlatego nie można na nich polegać. Podczas gdy większość mechaników jest o wiele bardziej przyjazna dla F2P niż większość, jeśli kiedykolwiek zostaniesz poproszony o zebranie gotówki w przyszłości, będzie to bolało. Z pewnością tykająca bomba zegarowa, biorąc pod uwagę, że wszystkie gatcha w końcu się rozpadają.
Ta gra jest szalenie dobre! Stylowe, dobra grafika, ciekawa historia, układ dobry sklep! Kocham to!
Świetna gra. Jednak ostatnio nie mogę nawet rozpocząć gry. Awarie podczas uruchamiania.
Grafika jest fantastyczna jak cholera, a rozgrywka jest również niesamowita. Fabuła jest całkiem zabawna i interesująca, chociaż chciałbym, żeby było więcej fabuł dla postaci, ale nie wiem. Projekt postaci i linie głosowe są niesamowite. Miałem nadzieję, że angielski dub jest dostępny, ale jest w porządku. Efekty dźwiękowe są zadowalające. Wszystko jest super, ale możesz napotkać pewne błędy, których można się spodziewać. Polecam to
Uwielbiam tę grę, dobrze zaprojektowane postacie, jedynym problemem w tej grze, który jest tym samym narzekaniem, które otrzymałeś od innego gracza, jest serum. Jego pełne odzyskanie trwa tak długo. Wygenerowanie tylko 1 serum zajmuje co najmniej 6 minut, mimo że otrzymujesz co najmniej dokładnie 30 serum lub mniej niż na 1 grę w dowolnych trybach. Szkoda, że możesz grać tylko od 5 do 6 razy. Mam nadzieję, że deweloper to zauważy, ponieważ uwielbiam tę grę. Na razie daję mu 3 gwiazdki, ale nadal nie mogę się doczekać.
Podruba Honkai Impact
Dobra gra uwu
Dobra gra, ale nic tak niesamowitego. Mam swoje główne gry, a Raven nie ma tego wspaniałego aspektu, aby z nimi wygrywać. Dobra fabuła, fajny system walki, przyzwoity dźwięk, ładna grafika, fatalne stawki i cena, ładne postacie, czasem niezgrabne. To solidna gra, ale to mi nie wystarcza. Wskaźniki pomocy i oszustwa na graczach GL ułatwiły to 1*
Wiele błędów i problemów, zwłaszcza podczas ładowania do gry i na poziomie „pata”
Granie w tę grę od premiery (do tej pory 2 łatki). Rozgrywka jest naprawdę niesamowita, ale czas trwania wydarzenia jest zdecydowanie za długi. Jedna łatka/wydarzenie trwa 1 miesiąc. Dostajesz kilka różnych map, gdy wydarzenie zostanie wydane, a potem w zasadzie nie będzie żadnej zawartości przez kolejny miesiąc, dopóki nie pojawią się kolejne aktualizacje. Wszystkie gry gacha, których do tej pory doświadczyłem, wypuszczają nowe treści co tydzień/2 tygodnie. Również gacha skóry jest naprawdę nierozsądna. Jest droższy od broni i postaci (100 €), reszta ma niską wartość.Gra była fajna, grafika jest dobra do gry na telefon (pomimo tego, że telefon się nagrzewa), ale to wszystko, co w tej historii jest zabawne do pewnego momentu. Po wyjaśnieniu historii wszystko staje się super powtarzalne i po prostu szlifujesz przedmioty, a jeśli naprawdę nie zależy ci na tym, aby być najlepszym, nie ma nic ciekawego. Po raz pierwszy wciągnąłem się w to, ponieważ walka była fajna. Kiedy gaccha, spodziewam się, że będę w stanie uzyskać rzeczy po pewnym momencie, ale jest to tak dobre, jak przypadki CSGO. 1/100