Post by lamenkosickce on Mar 5, 2022 18:09:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The King\u0027s Army:Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The King\u0027s Army:Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod paljud primogemid ▞▞▞
▞▞▞ The King\u0027s Army:Idle RPG 2022 version ▞▞▞
prügikast..laadimine ei reageeri,viga kõikjal
Mäng sai lõpuks korda. Oodatust palju lõbusam, kuid pärast nädalaid oodates, kuni saate minu installiprobleemi ilma hüvitiseta lahendada, vabandan teie probleemi pärast või töötasin selle kallal, ei saa ma teile anda 5 tärni, mida väärite.
Mingil veidral põhjusel peatub see pealkirjaekraanil ja ei laadita.See mäng ei ole minu tüüp, mida ma arvasin, kui see rakendust näitas, kuid lisamine oli täiesti võlts järgmine kord, kui näitan reklaami, mis on tõeline mäng
Edu
Reklaame ei esitata preemiate saamiseks, jookseb pidevalt kokku
Kiire ja lõbus
Tundus lahe, kuid lukustab funktsioonid VIPi taha, nii et seda on lihtne läbida
Suurepärane mäng, säilitab huvi.
Väga soovitatav mäng
Meelelahutus tundide kaupa
Liiga palju vigu. Vajab palju probleeme lahendada. Nagu öeldakse, et ma pean pantri omama, enne kui saan selle klassi vahetada. Kuidas ma ei oma neetud pantrit, kui see on üks esimesi tegelasi, kes teile mängu alguses ANNAkse.
Külmub õpetuse alguses.
Nii palju viivitust, kuid lõbus
See on nõme
reat uus viis mängimiseks Raising Infiniteee Swoŕď. Mängides on nii lõbus.
Vead vead vead on pidevalt nii häbi, et kui kõik probleemid lahendataks, oleks see suurepärane mäng
Suurepärane mängu aeglane edenemine f2p-mängijate jaoks, kuid sellegipoolest on see edu ja lõbus
Hea mäng, kuid sellel on mõned vead. Kui lahendate külmumisprobleemid, annan kõrgema hinnangu.Pole tähtis, millises mängurežiimis olete, mäng hangub kogu aeg. Ma pean lahkuma. Sulgege mäng ja värskendage kõike ning minge tagasi mängu ja tehke uuesti kõik, mida ma just tegin. See on väga tüütu.
Raisatud raha Peate ostma kuupileti, et uuendada kangelast🥺 ressursse on liiga raske hankida.
Dr cc
Ma armastan mängu, eriti tegelasi, kuid viivitused, rakenduse jooksmine mängimise ajal on nii tüütu
Kas te palun suurendate võimalust saada 5★ kangelast. Ma kutsun peaaegu 30x välja ja sain ainult ühe 5★.
The King's Army:Idle RPG С карти gnr
Võiks kasutada rohkem võimalusi müntide teenimiseks, kuid suurepärane mäng.
Oma 28. taseme meeskonna sobitamine 80. tasemega ja -28 punkti andmine... kena graafika, aga teie PVP süsteem vajab tööd.
Armastan mängu, kuid mul on pärast viimast värskendust üks väike probleem, ma ei ole saanud mängu siseneda, see ei lähe osaliselt logist mööda
Minu õnnetu, bad gatcha !!!
Ma ei saa isegi mängu installida.
Suurepärane mäng, mulle meeldib see, välja arvatud see, et see külmub minu Galaxy s10-s, pean sulguma ja uuesti avama, kuid siiski mängin seda ikkagi uuesti suurepärane mäng, palun paranda külmutamine
See on lõbus mäng.
Mängis esimesel päeval hästi, nüüd ei logi kontole sisse.
ABI! Ostsin algaja paki ja ei saanud midagi.. Helistan juba cust. Teenindus.. Ja täna oli 5. päev ilma vastuseta.. Palun abi.. ID : 00004195a5de00cb
Ma armastan seda mängu ja teile meeldib see mäng, see on tõesti lõbus, nii et mine ja kutsu kõik oma sõbrad seda mängu mängima ja neile see mäng meeldib, nii et mine ja installi mäng
See on minu mängu. ♡ ♥ Väljakutsuv ja ♡ palju nalja. Soovitame teil seda mängu mängida. ♥
Väga lõbus mäng, loodan, et lisate väljale dinosaurused. T-Rex vs Lion 2 erinevat kuningat 2 erinevast ajaperioodist. Lol
Suurepärane mäng! Armastan mängida!
Pärast uue värskenduse mängu imemist ei tööta peaaegu kõik funktsioonid
See mäng on väljakutsuv ja lõbus. Ma armastan seda !
Mäng on lõbus, kuid see hangub ja jookseb kokku üsna sageli. Ja mäng pole tasakaalus. Võimsustasemed ei tähenda tegelikult suurt midagi, sest need ei võta arvesse mõningaid võimeid ja muudavad võitluse kaotamise raskelt tasemele. Ausalt öeldes pole see enam rahuldust pakkuv ega seda väärt.
Armastuse kasvatamine Tõstmine ● Lõpmatu ♥ Mõõk. ♥ Olen sellega tegelenud yyyears.♡
Disain, kindlasti üks mu lemmikuid. Monetiseerimine on veidi agressiivne, kuid mitte kõige hullem. Mängib ikka, aga soovin, et loos oleks rohkem
Pärast värskendust ei saa ma ikka veel kontole sisse logida, nii et desinstallin mängu, on kahju.
Lõbus ja väljakutseid pakkuv...ma armastan seda!
Parim rpg mäng
See mäng on tegelikult hea ja hea graafikaga. Kuid sellel on halb õpetus. Sain esimest korda uue dupe char'i, siis kui üritasin seda hoida, et seda hiljem ohverdada, andis mäng mulle õpetuse ja sundis mind ohverdama teiste märkide jaoks.
Väga huvitav tühikäigu RPG... Kena graafika selge lõikega funktsiooniikoon. Materjalide tagasitoomine pärast sulatamist on mängu kõige atraktiivsem osa. Kõik mängud on P2win. Kuid eelarvekulutused, nagu igakuine pakk ja ajakulu, panevad teid mängu nautima .Ärge kiirustage ja olge kannatlik ja lihvige seda aja möödumiseks.
Ressursi allalaadimine pole lõppenud ja seda ei saa automaatselt jätkata
Space Justice: Galaxy Wars आर्केड गेम skk
Mulle meeldib seda mängu mängida
Nii...nii väga igav, tundub, et panid poole tööst sisse, värvisid ja lisasid mikrotehinguid ja ütlesid: "Vaata seda imelist mängu, mille me tegime, saadame see välja, et saaksime kõigist imedest raha teenida kui te poleks teinud poolt tööd ega pannud sellesse südant, oleks võib-olla parem olnud. Kahju, et mõned mängudisainerid tänapäeval nii teevad... rikkudes varem hämmastavaid mänguobjekte luues selliseid asju
Mäng on hea
Äge ja lõbus